فرهنگ‌سازی توانبخشی در کشور جای کار دارد/مجمع خیرین سلامت بازوی مردمی نظام سلامت و جامعه توانبخشی

معاون مشارکتهای مردمی، رسانه، اموربین الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت در دومین جشنواره فناوری های توانبخشی که24 بهمن ماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برگزار شد، گفت: فرهنگسازی توانبخشی در کشور ما به طور مطلوب شناخته نشده و در فرهنگ سازی کمبود داریم.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، سید محمد طباطبایی معاون مشارکتهای مردمی، رسانه، اموربین الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور در در دومین جشنواره فناوری های توانبخشی گفت: توسعه فناوری ها و تکنولوژي‌های توانبخشی در سطح کشور یک ضرورت محسوب می شود و برای معرفی هرچه بهتر حوزه توانبخشی نیاز داریم تا یک فکر اساسی برای آگاهی و اشاعه فرهنگ توانبخشی داشته باشیم.

وی اظهار کرد: پیشنهادی که ما برای معرفی و فرهنگ سازی در این حوزه داریم استقاده از رسانه‌ها است، برای مثال مجمع خیرین سلامت در بازه‌های زمانی متفاوت برنامه هایی را با شبکه سلامت برگزار می‌کند و این نکته حائز اهمیت وجود دارد که بیشتر مخاطبین برنامه افراد ۵۰ سال به بالا هستند که محتوای تولید شده در حوزه سالمندی و توانبخشی می‌تواند مورد توجه این قشر قرار بگیرد و پیشنهاد ما این است که کارگروهی تشکیل دهیم و از همه کسانی که ظرفیتی برای بهبود این حوزه دارند در بستر رسانه استفاده کنیم.

طباطبایی تشکیل هسته‌های متفاوت را از دیگر اقداماتی دانست که می‌تواند منجر به رشد و همه‌گیری فرهنگ حوزه توانبخشی شود.

وی گفت:مجمع خیرین سلامت به عنوان بازوی مردمی نظام سلامت در کنار جامعه توانبخشی فعالیت می‌کند و مبحث بسیارمهم ، اعتماد مردم است ، اگر این اعتماد هر روز  در مردم ایجاد شود می‌توانیم مشارکت های بیشتری در حوزه توانبخشی دریافت کنیم که این اتفاق به وسیله فرهنگ سازی و رسانه، محقق می‌شود.

معاون مشارکتهای مردمی، رسانه، اموربین الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور افزود: این مجموعه علاوه بر حمایت های داخلی ، ظرفیت حمایت ایرانیان خارج از کشور را هم دارد که اخیرا هم‌اندیشی با این گروه ها داشتیم و اشتیاق فراوانی برای حمایت از این حوزه در بین خیرین سلامت و ایرانیان خارج از کشور وجود دارد که امیدواریم بتوانیم در طرح های پژوهشی هم  بدون کوچکترین اخلالی کار را جلو برده تا بتوانیم قدم کوچکی در راستای مسئولیت خود برداریم.

معاون مشارکتهای مردمی ، رسانه ، اموربین الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور گفت: از آنجاییکه در دومین جشنواره فناوری های توانبخشی، در خصوص تجهیزات و فناوری های جهت توانمندسازی افراد دارای معلولیت و سایر موارد فناورانه مرتبط،  بحث و بررسی هایی می شود امیدواریم با دستاوردهای مطلوب این رویداد فناورانه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی شاهد توسعه خدمات با کیفیت بیشتر به جامعه هدف باشیم.

گفتنی است دومین جشنواره فناوری های توانبخشی به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی 24بهمن ماه سال جاری با همکاری و حمایت مجمع خیرین سلامت کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، معاونت پژوهشی وزارت علوم، سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان بهزیستی کشور، جمعیت هلال احمر، سازمان بیمه سلامت ایران، سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، بنیاد شهید انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.