کنگره فناوری های توانبخشی همزمان با اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی برگزار می شود

کنگره فناوری های توانبخشی، همزمان با اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی، در تاریخ  ۲۲ آذرماه جاری، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود.

دکتر فرهاد آزادی دبیر اجرایی اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، گفت: کنگره یک روزه فناوری های توانبخشی که از ساعت ۷ الی ۱۰‌ صبح برگزار خواهد شد، سه امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان خود در نظر گرفته است و داوطلبان شرکت در این رویداد، می توانند جهت ثبت نام ، از طریق سایت آموزش مداوم  به نشانی   https:// ircme.ir  اقدام کنند.

وی اظهار داشت: در سایت آموزش مداوم وزارت بهداشت، فقط برای گروه های پزشکی فرصت ثبت نام ایجاد شده، و با توجه به عدم امکان ثبت نام مهندسان در این سامانه، هماهنگی های لازم  از سوی متولیان برگزارکننده اولین کنگره فناوری های توانبخشی نسبت به ثبت نام و اعطا گواهی بازآموزی برای شرکت کنندگان حوزه مهندسی صورت گرفته تا این گروه ها نیز با حضور در محل کنگره و  در بخش ثبت نام، بتوانند نام‌نویسی کنند و گواهی نامه کاغذی معادل امتیاز بازآموزی آموزش مداوم، برای آنان صادر شود .

دکتر آزادی تصریح کرد: کنگره فناوری های توانبخشی با توجه به حضور گروه های پزشکی، مهندسی و سازمان هایی نظیر سازمان بهزیستی کشور، بنیاد ۱۵ خرداد، جمعیت هلال احمر و ... که از دستاوردهای فناوری توانبخشی منتفع می شوند و از سوی دیگر، به دلیل حضور متولیانی نظیر مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارتخانه که مسئولیت صدور مجوز دارد و یا مسئولان دانشگاه که تولیدکننده علم در این بخش هستند، فرصت بی نظیری ایجاد می کند تا همه زیر یک سقف با هم آشنا شده، تعاملات بین بخشی ایجاد کنند و با هم افزایی و کسب تجربه های بی نظیر به نتایج دلخواه برسند.

دبیر اجرایی اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی در پایان این گفت وگو، افزود: فناوری توانبخشی، گامی در جهت ارتقای زندگی معلولان جامعه است، چرا که با ارائه خدمات با قیمت پایین تر و اثر بخشی بیشتر،  زمینه ساز ارتقای کیفیت زندگی معلولان در جامعه خواهد شد .

گفتنی است، اولین جشنواره ملی " فناوری های توانبخشی "، با شعار " فناوری های توانبخشی از بیمارستان تا منزل " در تاریخ  ۲۲ آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش برگزار می شود.

« کاربرد هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، واقعیت های مجازی و افزوده، اپلیکیشن و نرم افزارهای همراه در توانبخشی » ، « فناوری های نوین در حوزه تجهیزات توانبخشی  و کاربرد فناوری های نوین توانبخشی در سالمندان، کودکان، معلولین و افراد با نیازهای ویژه »، از موضوعات مطرح در این جشنواره است.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره، در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی، می توانند به سایت جشنواره به آدرس  https://rtf.uswr.ac.ir     مراجعه کنند و یا در ساعات اداری با شماره تلفن دبیرخانه جشنواره به شماره   71732835 – 021 ،  تماس بگیرند.

اولین جشنواره فناوری های توانبخشی، به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری و حمایت مجمع خیرین سلامت کشور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، معاونت پژوهشی وزارت علوم،  سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان بهزیستی کشور، جمعیت هلال احمر، سازمان بیمه سلامت ایران، سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، بنیاد شهید انقلاب اسلامی و مراکز فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار برگزار می شود.

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور
مدیر روابط عمومی جشنواره: دکتر ماجد دهقانی