برگزاری همایش "فناوری های توانبخشی"، امکان همکاری سازمان بهزیستی جهت ارتقای دانش تخصصی کسب و کار را فراهم می کند

برگزاری همایش

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور به مناسبت برگزاری همایش "فناوری های توانبخشی" اعلام کرد:

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، به مناسبت برگزاری اولین همایش " فناوری های توانبخشی" اعلام کرد: برگزاری این همایش کشوری، امکان همکاری سازمان بهزیستی در جهت ارتقای دانش تخصصی کسب و کار در فضای زیست بوم نوآوری را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اولین جشنواره فناوری های توانبخشی "، با شعار فناوری های توانبخشی از بیمارستان تا منزل " در 22 آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش برگزار می شود و فناوران متقاضی شرکت در جشنواره، می توانند تا 30 مهرماه، آثار خود را بصورت یک فایل ویدئویی (حداکثر سه دقیقه ای) به سایت جشنواره  به آدرس  https://rtf.uswr.ac.ir    ارسال نمایند.

شرکت کنندگان برای ضبط ویدئو  مختص جشنواره می توانند به نمونه بارگذاری شده در سایت جشنواره به آدرس  rtf@uswr.ac.ir  مراجعه نموده و یا با شماره   71732835 – 021 تماس بگیرند و حتما  در حین ضبط  علاوه بر معرفی کامل خود، عنوان « این اثر جهت ارسال در اولین جشنواره فناوری توانبخشی می باشد » را ذکر نمایند.

دکتر اصغر کاظمی معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور  در گفت وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی همایش فناوری های توانبخشی، در مورد نیازهای توانبخشی افراد تحت پوشش این سازمان، گفت: با توجه به اینکه " تجهیزات توانبخشی و فناوری کمکی " برای افزایش، حفظ یا بهبود قابلیت های افراد دارای معلولیت به کار می رود، همواره مورد توجه سازمان بهزیستی کشور بوده است.

وی افزود: فناوری و تجهیزات توانبخشی با هدف مناسب سازی محیط شخصی و اجتماعی برای افراد دارای معلولیت به کار می رود که به اشکال مکانیکی، الکتریکی یا کامپیوتر می باشند و موجب افزایش عملکرد جسمانی، روانی، ذهنی و افراد کم توان می گردند، و لذا، سازمان بهزیستی کشور  سیاست " حمایت از افراد خلاق و نوآور به منظور پرورش ایده های نو و کاربردی مناسب افراد تحت پوشش خود را با رویکرد حمایت از همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و استفاده از توانایی ها و قابلیت فنی تخصصی و بهره گیری از ظرفیت و تجارب طرفین متناسب با نیاز های افراد کم توان " را پیگیری می کند.

دکتر کاظمی تصریح کرد که سازمان بهزیستی کشور با " حمایت از پروژه های کار آفرینی و تجاری سازی ایده و طرح های نوین به منظور ارائه خدمات و محصولات ویژه مددجویان سازمان و معرفی به استانهای متقاضی تجهیزات و فناوری های نوین "، به افزایش توانایی اجرای وظایف یا تکالیف عمومی در محیط زندگی مددجویان و ارتقای عملکرد آنان کمک می کند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، همچنین با اشاره به برگزاری اولین همایش " فناوری های توانبخشی"، تاکید کرد: برگزاری این همایش، فرصتی برای حمایت سازمان بهزیستی از ایده ها و طرح­های دانش بنیان و یا خلاقانه شرکت های فناور و یا خلاق در حوزه های مختلف است تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارت‌آپ­ها در جهت ارتقای سطح بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار مددجویان بهزیستی مبتنی بر الگوی توسعه اقتصاد دانش بنیان و خلاق به منظور بهبود سطح زندگی آنان، گام بردارد.

دکتر کاظمی افزود: " همکاری با مؤسسات و سمن‌های فعال در حوزه کارآفرینی در جهت توانمندسازی مددجویان سازمان از طریق برگزاری نمایشگاه های مرتبط با تجهیزات و وسایل کمک توانبخشی افراد کم توان به صورت کشوری و استانی "، از دیگر اهداف سازمان بهزیستی در بخش توانبخشی افراد دارای معلولیت می باشد.

مدیر روابط عمومی جشنواره: دکتر ماجد دهقانی

تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور